top of page

CARDAMOM - KARDÁMOM

A doTERRA Kardámom (Cardamom) nagyon hasonlít a gyömbér tulajdonságaihoz, mivel főleg az emésztési és légzőszervi problémákon segít. Délkelet-Ázsiában őshonos, főleg az indiai édességekben található meg, hűsítő és mentolos ízvilága.

A kardamomot általában belsőleg használják az időnként jelentkező gyomorpanaszok enyhítésére. Egyedülálló illata elősegíti a pozitív hangulatot. Az elfogyasztott kardamom a légzőrendszerre is nagy hatással van, mivel magas 1,8-cineol-tartalma elősegíti a tiszta légzést és a légzőszervek egészségét.

Használható aromatikusan, belélegezve, külsőleg, bőrön.

Belsőleg használható doterra zöldségkapszulába csepegtetve, vagy 1,5 dl folyadékban.

Belsőleg szedve hozzájárul a gyomor-bélrendszer egészségi állapotának megőrzéséhez, nyugtatólag hat az emésztőrendszerre. Túlevés esetén nyugtatja a gyomrot.

A tiszta légzés és a légzőszervek egészségének elősegítése érdekében fogyaszd belsőleg vagy kend be vele a mellkasod, hígíthatod doTERRA frakcionált kókuszdióolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

Diffúzorba tegyél három-négy cseppet a megfelelő hatás elérése érdekében. Wild Orange illóolajjal keverve egyszerűen fenomenális. Tisztítja és frissíti a levegőt nyugtatólag hat a testre és az elmére.

Segíti a régi sérelmek elengedését, egyensúlyba hozza az érzelmeket, nyitottságot és szellemi tisztánlátást idéz elő.

Ízletes fűszer főzéshez és sütéshez, salátákba és húsok pácolásához isteni.

Használjuk a fogpiszkáló módszert, apránként ízesítsük az ételeinket.

Kiválóan használható, fejfájás, köhögés, gyulladáscsökkentő, izomfájdalom, hányinger, hasmenés, hasfájás, székrekedés, gyomorhurut, gyomorfekély, vastagbél és hasnyálmirigy gyulladás, menstruációs fájdalom, torokfájás, láz, szájszag, szellemi kimerültség, düh, zavarodottság, alacsony vérnyomás, légzési nehézségek, csuklás, horkolás esetén.

online shop, kapcsolat: 
(a menu-shop- nyelv kiválasztás)  https://www.mydoterra.com/magicalgiftofearth/#/

bottom of page