top of page
pexels-arshad-sutar-1749303_edited_edited.jpg

GYERE ES BESZÉLGESSÜNK!

Gyakran már az is előrébb visz ha valakivel tudsz beszélni a napjaidról, az eseményekről, a téged ért hatásokról. Szerencsésebb esetben kéznél van egy barát, egy családtag. De mi van ha nem...nincs nagy gondod,nem akarsz mindenféle terápiára járni...vagy pénzed nincs...
Beszélgetést/chatelést ajánlok neked szabadon.
Nem tanácsadást, nem terápiát, egyszerűen meghallgatlak, ha akarod.
A beszélgetés formájától - videos/chatelos,emailes- (személyes találkozó nem lehetséges a földrajzi távolság miatt), a Te igényedtől függően változó az intervallum és a gyakoriság.
Azt, hogy ez mennyit ér neked rád bízom. Hívj meg egy kávéra, egy sütire vagy egy óriás pizzára.
Elérhetőség: az alábbi nyomtatványon 
(Háttér info: Mióta az eszemet tudom bennem van az indíttatás, hogy segítsek/támogassam az embereket, gyerekeket, családokat Az önismereti úton (ami családállítással, meditációval, jógával, asztrozófiával, Access-sel, könyvekkel és tanfolyamokkal tűzdelt ) elérkeztem arra a pontra, hogy már nemcsak az indíttatást érzem, hanem képes is vagyok támogatást nyújtani azoknak, akik kérik. Nem terápit ajánlok, viszont egy támogató, figyelő beszélgetést.
Amennyiben még többet szeretnél tudni rólam keresd fel a kalandokfenyorszagban.com oldalt, ahol az írásaim által jobban megismerhetsz.)
pexels-johnmark-smith-211290_edited.jpg

Thanks for submitting!

bottom of page