top of page
pexels-arshad-sutar-1749303_edited_edited.jpg

GYERE ES BESZELGESSUNK!

Gyakran már az is előrébb visz ha valakivel tudsz beszélni a napjaidról, az eseményekről, a téged ért hatásokról. Szerencsésebb esetben kéznél van egy barát, egy családtag. De mi van ha nem...nincs nagy gondod,nem akarsz mindenféle terápiára járni...vagy pénzed nincs...


Beszélgetést/chatelést ajánlok neked szabadon.

Nem tanácsadást, nem terápiát, egyszerűen meghallgatlak, ha akarod.


A beszélgetés formájától - videos/chatelos,emailes- (személyes találkozó nem lehetséges a földrajzi távolság miatt), a Te igényedtől függően változó az intervallum és a gyakoriság.


Azt, hogy ez mennyit ér neked rád bízom. Hívj meg egy kávéra, egy sütire vagy egy óriás pizzára.


Elérhetőség: az alabbi nyomtatvanyon 

(Háttér info: Mióta az eszemet tudom bennem van az indíttatás, hogy segítsek/támogassam az embereket, gyerekeket, családokat Az önismereti úton (ami családállítással, meditációval, jógával, EMF Balancing-gal, könyvekkel és tanfolyamokkal tűzdelt ) elérkeztem arra a pontra, hogy már nemcsak az indíttatást érzem, hanem képes is vagyok támogatást nyújtani azoknak, akik kérik. A hivatalos bizonyítvány megszerzésért a tanulmányaim elején járok ezért semmiképp nem terápit ajánlok, viszont egy támogató, figyelő beszélgetést.

Amennyiben még többet szeretnél tudni rólam keresd fel a kalandokfenyorszagban.com oldalt, ahol az írásaim által jobban megismerhetsz.)

pexels-johnmark-smith-211290_edited.jpg

Thanks for submitting!

bottom of page